Om oss

Vi på Bygg Co värnar om vårt goda rykte. Ett gott rykte är något man bara förtjänar genom att prestera, ha rätt attityd och genom lång erfarenhet. Efter många år i byggbranschen har vi allt detta.Du kan lita på oss när du anförtror oss ditt projekt.

 

Med oss kommer allt att bli klart i tid och med bästa möjliga resultat. Vi utför arbeten inom nybyggnad och renovering, exempelvis snickeri, måleri, och sten- och kakelläggning. Vi jobbar både med privat egendom och samarbetar med företag. Vår erfarenhet och vårt kontaktnät möjliggör att vi kan arbeta tillsammans med fastighetsutvecklare och bostadsrättsföreningar. Vårt mål är att du ska bli nöjd med resultatet och vi har verktygen som behövs för att uppnå det.

 

Vi förstår hur viktigt förtroende är när du ger hantverkare tillträde till din fastighet. Vilka det blir är ett viktigt beslut. Vi har dokumenterad erfarenhet av att ta väl hand om våra kunders hem. Bygg Co är ett av de bästa valen du kan göra för att känna dig trygg. Vi gör alltid vårt yttersta för att respektera våra kunder och deras hem och andra fastigheter. Vår approach till varje projekt är alltid att vara ansvarsfulla och noggranna.

 

Vi respekterar våra kunder och deras behov. Vår högsta prioritet är nöjda kunder. Det bästa sättet att uppleva kvaliteten vi kan leverera är att testa våra tjänster. Vårt första jobb var en renovering av ett litet kök - sedan dess har vi växt och samarbetar idag med stora företag inom inom byggbranschen.

 

Vi använder de senaste och bästa tekniska verktygen för att få jobbet gjort snabbt och effektivt. Och viktigast av allt, för att uppnå bästa möjliga kvalitet.

 

Vi kommer inte att svika dina förhoppningar, och du kan vara säker när du väl är kund hos oss får du tillgång till allt du behöver inom bygg och renovering, och kan njuta av allt annat i livet.

 

Vi verkar främst i Stockholm, Östergötland och Kalmar län. Våra tjänster kan dock enkelt tillhandahållas i alla andra regioner i Sverige efter överenskommelse.

 

 

 

KONTAKTER

 

Adress:

Norralidsvägen 30

59472 Överum

 

Företagsinformation:

Andrejs Razukovs

MOMS: SE821013759501

 

Telefon: +46 72 337 00 25

E-post: [email protected]

KONTAKTER
Kontakta oss
whatsApp